James Bond már a múlté! Hatalmas pocakot növesztett Pierce Brosnan

Pierce Brosnan pocak James Bond hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig lehet ráismerni a 62 éves színészre: James Bond egykori megformálóját hatalmas pocakkal kapták lencsevégre Hawaii tengerpartján.

Eljárt az idő Pierce Brosnan felett. A világhírű 007-es ügynök történeteinek egykori megformálója jelenleg éppen Hawaii-on tölti jól megérdemelt pihenését, itt fényképezték le egy szál fürdőnadrágban, amely szépen közszemlére tette a sztár kissé megereszkedett pocakját.

Nagyon elhanyagolta magát mostanában a világsztár: legutóbb Malibun kapták lencsevégre nagypapás külsővel - kattints ide a cikkért!

Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--Elképesztően fest fürdőruhában a 46 éves Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-catherine-zeta-jones-szineszno-46-evesen-elkepesztoen-nez-ki-furdoruhaban.htmlAz Oscar-díjas színésznő férjével, Michael Douglasszal együtt kapták lencsevégre mexikói nyaralásuk közben. Ez Zsír!--20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--3 hatásos gyakorlat a jobb szexérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-3-hatatos-gyakorlat-amelytol-jobb-lesz-a-szex.htmlHa eddig nehezen szántad rá magad a mozgásra, a szexre azonban annál inkább, akkor van egy jó hírünk: a kettő nem zárja ki egymást. Csak napi néhány perc, és nem csupán az ágyban tapasztalhatod meg áldásos hatásait, hanem a testeden is észreveheted a változást. Ez Zsír!ThinkstockCameron Diaz is beállt az okos tanácsokat osztogató sztárok közéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-cameron-diaz-szineszno-egeszseg-szepseg-es-fiatalsagmegorzo-tippjei.htmlA köztudottan egészség- és edzésmániás színésznő az öregedésről, a fiatalság megőrzéséről és a termékenységről beszélt egy nemrég adott interjújában. Ez Zsír!--Magyar finomságok egy brit gasztroblogger szemével - Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-barry-lewis-brit-szakacs-es-gasztroblogger-magyar-desszerteket-es-finomsagokat-tesztelt.htmlBarry Lewis ismert angol szakács és gasztroblogger kipróbálta, hogy ízlik egy igazi britnek a magyar ropi, túró rudi és a többi népszerű eledelünk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.