Ingyen teára invitálja a kávézó a szoptató anyukákat

Forrás: Thinkstock -
szoptatás nyilvános szoptatás kisbaba Sydney anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg anyuka kiáll a nyilvános szoptatás mellett, még akkor is, ha sok helyen nem nézik ezt jó szemmel. Üdvözítő, hogy van azért olyan kávézó, ahol szívesen fogadják az anyukákat. 

A nyilvános szoptatás nagyon megosztja a társadalmat. Vannak, akik visszataszítónak tartják, ellenben sok híres anyuka kiáll mellette. Nem egy olyan esetről lehetett már hallani, hogy egy vendéglátóhelyen távozásra szólították fel azt az anyukát, aki épp gyermekét táplálta, ennek ellentétje a Sydney külvárosában található kávézó.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ezen a helyen tárt karokkal várják azokat az anyukákat, akik szoptatni szeretnék gyermeküket, sőt, a kellemes és pihentető körülmények mellé még ingyen teát is kapnak, kérni sem kell.

Forrás: Facebook/The Willows cafe & Wine Bar
/1511/Suzie2015111713308
Anyám nyakán, avagy az all inclusive mamahotelhttp://www.life.hu/csalad/20160411-egyre-tobb-fiiatal-felnott-el-a-szuleivel-a-mamahotel-intezmenye.htmlAdott egy jóvágású, jól kereső férfi, aki bár már jócskán elmúlt harminc, a mamahotel oltalmazó falait egyáltalán nem áll szándékában egy önálló, kevésbé kényelmes életre cserélni. A sztori jó néhány hollywoodi szuperprodukcióból ismerős lehet, és mint oly sok más film esetén, az alkotók ezeknél a történeteknél is a valóságból inspirálódtak. Van miből: az Európai Unió országaiban a 18 és 34 év közötti fiatal felnőttek mintegy fele él együtt a szüleivel. Család--Jaksity Kata szívszorító sorokkal emlékezett meg halva született gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160413-jaksity-kata-kislanya-halva-szuletett-19-eves-lenne-facebookon-emlekezett-meg-rola-a-musorvezeto.html19 év telt el a szörnyű tragédia óta, de nem enyhült a műsorvezető fájdalma. Az évforduló környékén pedig a szokásosnál is többször jut eszébe a kislánya. CsaládOrigoCaramel megmutatta trendi családjáthttp://www.life.hu/csalad/20160412-caramel-enekes-megmutatta-trendi-csaladjat-felesege-szilagyi-szilvi-es-kislanya-osszeoltoztek.htmlAz énekes felesége és kislányuk, Szofi cukin összeöltöztek - Caramel igazán büszke lehet a csinos csajokra. Család--Elárulták második kisfiuk nevét Majkáék!http://www.life.hu/csalad/20160412-megszuletett-majka-es-dundika-masodik-kozos-gyermeke-elarultak-a-nevet-olivernek-hivjak.htmlNagy az öröm Majkáéknál! Április 11-én látott világra jött második gyermekük, most pedig a nevét is elárulták. Család--A legnagyobb sztárok vallottak arról, milyen érzés, hogy nincs gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20160412-helen-mirren-jennifer-aniston-kim-cattrall-renee-zellweger-cameron-diaz-vallott-arrol-milyen-erzes.htmlA nők élete csak egy gyerekkel lehet teljes? A legtöbb nőn óriási a nyomás, hogy gyermeket szüljön, de mi van akkor, ha ő nem érzi magát késznek az anyaságra? Íme, azoknak a sztároknak a gondolatai az anyaságról, akiknek soha nem lett gyermekük. CsaládAFPCsobot Adél apás szülést szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20160412-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-parja-apas-szulest-szeretne.htmlA leendő anyuka arról mesélt, apás szülést terveznek, mert párja Istenes Bence szeretne mellette lenni, és neki is szüksége van a támogatására. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.