A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Görög Zita ezen események után gondolta úgy, hogy kifejti az őszinte véleményét az üggyel kapcsolatban. A követői maximálisan egyetértettek a sztárral, aki most válaszokat vár Gyárfás Tamástól. 

Gyárfás Tamás és Görög ZitaForrás: MTI, Facebook/Görög Zita

 

A posztot változtatás nélkül közöljük:
"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!" – nyilatkozta Gyárfás Tamás a cikk kapcsán. 
"Kedves Gyárfás Tamás!
Túl sok bennem a De!
Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép?
Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!
Egy anyuka, akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!"