szépségkirálynő választás szépségkirálynő Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikából jöttem, mesterségem címere katona és IT szakember. Így mutatkozna be USA új szépségkirálynője, a 26 éves Deshauna Barber.

Úgy tűnik, a szépségkirálynő fogalma ma már egészen más jelent, mint néhány évvel ezelőtt: az Egyesült Államok frissen megválasztott legszebb lánya, Miss Columbia ugyanis nem a szépségiparban, vagy valamilyen általában nőiesnek gondolt szakmában tevékenykedik, épp ellenkezőleg: a virginiai egyetemen diplomázott, tagja az amerikai hadsereg tartalékosainak, közben pedig IT-sként dolgozik a Kereskedelmi Minisztériumnál.

Forrás: Instagram / missdcusa

Valószínűleg a szépségén kívül az is hozzájárult Barber sikeréhez, hogy a szavazás előtt egy interjúban kiemelte, hogy a hadseregben nem lehet akadály, ha valaki nőnek született - számolt be a Washington Post.

Forrás: Instagram / missdcusa

„Nem csak azt mondhatom el magamról, hogy a Miss USA-versenyben egy másik lánynak sincs olyan háttere, mint nekem, hanem azt is, hogy ugyanez igaz a hadseregben is. Mindkét oldalon élnek a sztereotípiák, amiket már azzal megtörök, hogy egyáltalán részt veszek ezen a versenyen" – mondta Barber.

Ezekből a finomságokból az egyik biztos, hogy Magyarország tortája leszhttp://www.life.hu/news/20160607-ezekbol-a-finomsagokbol-egy-biztos-hogy-magyarorszag-tortaja-lesz.htmlNemsokára kiderül, hogy milyen ízű lesz Magyarország tortája, de addig is elhoztuk nektek a három esélyes finomságot, és azt is eláruljuk, hogy miből készültek. News--A brit bűnüldözés legidősebb vádlottja: a 101 éves férfit pedofíliával gyanúsítjákhttp://www.life.hu/news/20160607-a-brit-bunuldozes-legidosebb-vadlottja-allt-birosag-ele-mert-a-101-eves-ferfit-pedofiliaval-vadoljak.htmlAz egykori kamionsofőrt pedofíliával vádolják, ám a férfi tagadja a bűnösségét. NewsThinkstockHalálos vonatgázolás történt Táborfalvánhttp://www.life.hu/news/20160602-halalos-vonatgazolas-taborfalvan-1.htmlEgy vasúti átjárón akart átmenni az az autó, amit egy vonat sodort el és métereken át tolt maga előtt csütörtökön délután Táborfalván. A kocsit vezető nő meghalt, a vele utazó gyerek megsérült. News--Építhetjük a bárkát! - Előttünk az özönvíz, vasárnap pedig jégeső is leszhttp://www.life.hu/news/20160602-vasarnapra-durvul-el-igazan-az-idojaras-jegeso-es-felhoszakadas-jon.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 19 és 24 fok között várható. News--Bárdos András autóbalesetet szenvedett http://www.life.hu/news/20160601-bardos-andras-autobalesetet-szenvedett.htmlAz egykori híradós a hírek szerint Budapest belvárosában karambolozott. News--A sportolók is félnek a Zika-vírustól - Kihagynák az olimpiáthttp://www.life.hu/news/20160530-a-sportolok-is-felnek-a-zika-virustol-kihagynak-az-olimpiat.html150 orvos és kutató nyílt levélben kérte a riói olimpia elhalasztását vagy annak áthelyezését a Zika-láz miatt, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint erre semmi szükség. Ennek ellenére a sportolók is félnek. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.