Nagy az öröm Zsurzs Katiéknál: Megszületett a negyedik unokája!

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
családbővítés unoka Zsurzs Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét.

Hét évvel ezelőtt az első unoka, Marci egy Kati által készített gyönyörű, foltvarrással készült képet kapott ajándékba, amire a nagymama ráhímezte a nevét. Aztán ahogy sorban érkeztek a srácok - hat éve Samu, majd két és fél éve Benedek -, úgy szaporodtak a vásznon a nevek - írja a Bors.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Most Panka nevét is ráhímzem a képre" - mondta a lapnak a színésznő, akinek két lánya van, és egyelőre csak a nagyobbik - ahogy ő fogalmaz - "termeli az unokákat". "Nálunk először csak lányok születtek, így fantasztikus volt, hogy fiúk érkeztek. Nekem meg is kellett tanulnom a nyelvükön, áthangszereltem az agyamat. Most vi­szont drukkoltunk, hogy kislány legyen a baba. Panka gyönyörű kislány.

A színésznő csodásan érzi magát a nagyszülőszerepben, de nem titkolja, komoly lelki konfliktust okoz számára, hogy a munka miatt nem tud annyi időt tölteni a gyerekekkel, amennyit szeretne. Munkájára ugyanis sok helyen számítanak. A Játékszín művészeként még nyáron is láthatjuk egy-egy darabban, miközben tanít, szinkronizál és a következő hónapokban két filmet is forgat.

"Az egyik szemem sír, a másik nevet, vagy nincs semmilyen munka vagy egyszerre jön minden feladat. Nincs két egyforma napom, folyamatosan "logisztikázunk" a családban, ki mit csináljon - árulta el. "Amint azonban van egy kis időm, rohanok az unokákhoz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.