„Willa, én és a család őszintén köszönünk mindent kedves és gondoskodó embertársainknak szerte a világon" - köszönte meg az édesapa, akinek nemrég megszületett a kislánya, de felesége belehalt a komplikációkba. Az internet népe viszont jött, és segített.

A netezők elképesztő támogatásról tettek tanúbizonyságot, amikor a tervezett 50 ezer dollárból pár óra alatt összegyűjtöttek 23 ezret

az újszülött csöppségnek és megözvegyült édesapjának.

Ráadásul nemcsak pénzbeli felajánlások érkeztek: a kommentelők házimunkát, bébiszitterkedést, gyerekruhákat, bútorokat is felajánlottak az apukának, Glynn Sheppardnak.

 A megható tett az alábbi fotónak "köszönhető",

ám a fotó hátterében egy tragédia áll.

Forrás: Facebook

Az ausztrál Glynn Sheppard és felesége nagyon várták a babájuk érkezését. A tervezett császármetszés nem ígérkezett kockázatosnak, azonban a műtét alatt komplikációk léptek fel és a kismama meghalt.

Így a fiatal apa egyedül maradt a kislánnyal.

A barátai szerencsére nem hagyták magára, egyikük egy adománygyűjtő GoFundMe oldalt is készített a számukra.

A jótevő ezt írta az oldalra:  "Ez a nap az egyik legboldogabb nap lehetett volna Amanda és Glynn számára, ehelyett Glynn és az újszülött Willa egyedül maradtak! A család most nehéz időszakon megy keresztül, a szívem meghasad értük. Ez az oldal azért indult, hogy egy kis pénzzel segítsek nekik, tegyék vele, amit jónak látnak. Szeretnék annyi pénzt összegyűjteni, amennyit csak lehet. Szóval minden összeg, kicsi és nagy, jól fog jönni Glynnek, hogy ellássa magát és a gyönyörű kicsi lányt.”