Döbbenetes videó: így küzdött az édesanya kislánya elrablása ellen

Forrás: Thinkstock -
emberrablás gyermek rablás küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vásárlás közben próbálta elragadni a 13 éves kislányt anyukája mellől a rabló. Az édesanya a végsőkig harcolt gyermekéért.

Sokkoló eset történt néhány nappal ezelőtt Floridában. Egy anya 13 éves lányával egy boltban vásárolgatott, amikor egy férfi megpróbálta elragadni a gyermeket fényes nappal.

A boltban végigvonszolta a kislányt, az édesanyja pedig természetesen utána vetette magát. Sokáig nem akarta elengedni a férfi a gyermeket, a hatóságok valószínűsítik, hogy már korábban kifigyelhette a kislányt - írja a Live Leak. Szerencsére azonban az édesanya kitartóan harcolt, és a rabló egy idő után feladta, megpróbált elmenekülni. Nem jutott messzire ugyanis egy szolgálaton kívüli járőrbe botlott. “10 éves pályafutásom alatt még nem láttam ilyet. Tényleg az volt a célja, hogy mindenki szem láttára elrabolja a kislányt” - mondta a rendőr, akit megrázott az eset, ahogy a közvéleményt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.