Itt az új őrület: elkészült a babyccino, a babáknak való kávé!

Forrás: Dreamstime -
édesanya baba őrület kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hír járta be a világsajtót a napokban. Pár barista egy újfajta italt talált ki, melyet a csöppségek is bátran fogyaszthatnak, akár egy séta közben is. 

Habosított meleg tej, koffeinmentes kávé, a tetején egy kevés fahéj - így kell elképzelnünk egy babyccinót, Amerika új őrületét. Több külföldi portál írt már arról, hogy nagyvárosi édesanyák ezzel az itallal kedveskednek a kisbabáknak, mielőtt elindulnának otthonról. A dolog Manhattanben tetőzőtt, ahol már számtalan kávézóban is kapni a különleges italból - írja a New York Daily.

Forrás: Dreamstime

"A babyccino már annyira népszerű Amerikában, hogy nehéz lenne találni egy olyan kávézót, ahol nem kaphatunk az italból" - nyilatkozta egy helyi barista. Kiváncsiak vagyunk, hogy hazánkba mikor gyűrűzik be ez az új szokás.

Te adnál a kisbabádnak egy babyccinot?

Gombos Edináék nem jönnek vissza Amerikából?http://www.life.hu/csalad/20160614-gombos-edina-es-csaladja-nem-ter-haza-magyarorszagra-amerikabol.htmlÁllítólag esze ágában sincs visszatérni Magyarországra Gombos Edinának, aki családjával együtt csaknem egy éve költözött ki Miamiba. CsaládOrigoÓriásira nőtt a csodaszép Reese Witherspoon fia, Deaconhttp://www.life.hu/csalad/20160611-oriasira-nott-a-csodaszep-reese-witherspoon-szineszno-fia-deacon.htmlA színésznő gyermekei úgy nőnek, mint a gomba. Család--Gyermeke született a meddőnek hitt 43 éves nagymamánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gyermeke-szuletett-a-meddonek-hitt-43-eves-nagymamanak-alison-dentnek.htmlEnnél nagyobb meglepetés nem is érhette volna Alison Dentet, aki jelenlegi párjával már rég lemondott arról, hogy gyermeke szülessen. Család--Hosszú Katinka elárulta, mikor szeretne először gyermeket http://www.life.hu/csalad/20160610-hosszu-katinka-a-sportolo-a-csaladalapitasrol-beszelt-elarulta-mikor-szeretne-gyereket.htmlA magyar úszónő imádja a férjét, így már a családalapítás is sokszor szóba került náluk. A fiatal sztárnak komoly tervei vannak a jövőre nézve. CsaládOrigoA fiatal nő meddő akar lenni, most elárulta, hogy miérthttp://www.life.hu/csalad/20160609-a-fiatal-no-meddo-akart-lenni-most-elmondta-hogy-miert.htmlA fiatal nő 4 évig mindent megtett azért, hogy meddő lehessen. Végre megkapta az időpontot a műtétre, nemrég pedig reagált az őt ért támadásokra is. CsaládOrigoNemcsák Károly felesége, Darvas Ilona: "Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet"http://www.life.hu/csalad/20160609-nemcsak-karoly-felesege-darvas-ilona-a-vulasrol.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házassági problémáját, hogy elejét vegye a pletykáknak, bár akkor már másfél éve külön éltek. CsaládMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.