Amal Clooney plasztikmániája akár véget is vethet házasságának!

Forrás: Northfoto -
George Clooney plasztika Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyvédnő nagyon nehezen fogadta el, hogy George Clooney mellett ő is mikroszkóp alá kerül. Úgy tűnik, nagyon erősen próbál megfelelni a nyomásnak, és egyre megszállottabb a megjelenését illetően.

Köztudott volt, hogy amikor George Clooney és Amal összeházasodtak, az ügyvédnő kifejezetten utálta Hollywoodot, és mindent, ami vele jár. Idővel azonban kezdte elfogadni a megemelkedett elvárásokat, és mi mással tudna eleget tenni nekik, ha nem plasztikai műtétekkel?

Forrás: Northfoto

Nem először röppen fel a hír, miszerint Amal is a szépészeti beavatkozások megszállottja lett. Már egy éve is feltűnt a nagyközönségnek, hogy hiába telik az idő, az ügyvédnő egyre fiatalosabban néz ki – írja a Celeb Dirty Laundry.

George azonban akkor sem volt túlságosan oda az ötletért, hogy a felesége egy legyen a sok hollywoodi plasztikcica közül, és most sem támogatja Amal mániáját. Az ügyvédnő viszont hajthatatlan, ami miatt sok köztük a konfliktus. A közeli barátok pedig nagyon aggódnak, hogy ez a kapcsolatuk végéhez vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.