A leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról, de Adél és Bence most a kameráknak is betekintést engedett a mindennapjaikba.

A büszke szülők egyébként már teljesen belejöttek a napi rutinba, sőt, már autókáznak is a két és fél hónapos fiúval.Csobot Adél és Istenes Bence közös életük legboldogabb időszakát élik, amióta május elején megszületett a kisfiúk, Nátán.

Adél az RTL Klub Fókuszában elárulta, hogy korábban sokkal nehezebbnek gondolta ezt az időszakot, ezért már előre minden könyvet elolvasott a szülővé válással kapcsolatban és még tanfolyamokra is járt. Adél többet tud a picivel lenni, de az elfoglalt apuka is sok időt van a gyerekkel, mert sokat tud otthonról is dolgozni.

Mindkét szülő nagyon vidám természet, szeretnek nagyokat nevetni, élvezni az életet, kisfiúk születése óta még inkább. Adél és Bence elárulták, imádják, ha fiuk velük alszik, olyankor hallgatják a szuszogását. Mindkettőjük családjában hagyományosan korán vállaltak gyereket, így nekik is nagyon fiatal szüleik vannak. Adél és Bence természetesen már beszéltek arról, hogy tovább is bővülhetne majd a családjuk, sőt az esküvőről is gondolkodtak már, de mindezekre még sokáig nem lesz idejük.