Meglepő, de Irina Shayk ezúttal egy szál bikiniben sem szexi

Forrás: Instagram/Irina Shayk -
Irina Shayk modell Bradley Cooper bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni, hogy a világ egyik legkeresettebb modelljéről nemrég még azt írtuk, hogy ő az, aki mindenben szexi. Nos, most egy olyan kép látott napvilágot, amelyen egy bikiniben feszít, ennek ellenére mégsem nyerte el a tetszésünket.

Valami nem stimmel mostanság a Victoria Secret modell körül: Irináról nemrég Wimbledonban készültek találgatásra okot adó fotók, ugyanis a szépség elkezdett sírni a rangos tenisztornán. Végül, ahogyan az lenni szokott, jött a cáfolat és a modell elárulta, miért könnyezett.

Forrás: Instagram/Irina Shayk

Most viszont újabb fordulóponthoz érkeztünk, és hihetetlen, de megdőlt az az örökérvényű szabály, hogy Irina mindig jól néz ki. A vasárnap készült képeken ugyanis egy falatnyi fürdőruhában, szerelmével, Bradley Copoperrel élvezi az olaszországi vakációt, ám egy elég érdekes dolog landolt a fején. Ha kíváncsiak vagytok a képekre, itt megnézhetitek őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.