A kis Nátán felforgatta Csobot Adél és Istenes Bence életét, de ez nem jelenti azt, hogy bármiről le kellett volna mondaniuk. Mindenhová viszik magukkal a kicsit, aki nagyon jól tűri a hosszú utakat is.

Tudatosan készült az anyaságra Csobot Adél, ő mindig is fiatalon szerette volna átélni ezt az élményt, így Bencével együtt nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, hogy Adél várandós. Bár Nátán prioritást élvez, ez nem jelenti azt, hogy a kicsi felforgatta volna az addigi életüket.

Forrás: Instagram/istenesbence

Adél mindig is tudta, hogy gyermekük lesz az első helyen, de azt nem gondolja, hogy ettől le kellene mondania bármiről is. "Az első perctől kezdve tudtam: attól, hogy megszületik a kisfiam, nem szeretnék bezárkózni, és feladni az addigi életemet. Nem gondolom, hogy ennek így kell lennie" - vallotta Adél a hot! Magazinnak. Nátán már nagyon sok helyen járt velük: Erdélyben az énekesnő szüleinél és Németországban is Bence édesanyjánál. "Nátán természetesen prioritást élvez, de szerintem lehet úgy is programokat szervezni, hogy ő ott van velünk" - mondta Adél, aki általában az ösztöneire hallgatva cselekszik, ha a kisfiáról van szó. Bence is rengeteget segít, sokszor ő oldja meg a problémás helyzeteket. "Még nem volt olyan szituáció, amiben ne állt volna helyt. (...) Hatalmas biztonságot jelent számomra, hogy ha én magam megtorpanok valamiben, akkor ő azonnal ott van, és megpróbálja megoldani a helyzetet." - vallotta be Adél, aki a szülés után máris bombaformában van!