Csobot Adél: "Nehéz volt - a mai napig az!"

Forrás: Instagram/istenesbence -
Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél 18 évesen hagyta el a szülői házat, de ennek ellenére szoros kapcsolatban maradt Erdélyben élő édesanyjával, és bár mostanában egyre többet találkoznak, Adélnak ez még mindig nem elég.

Visszagondolva sokkal drasztikusabbnak éli meg Adél azt az időszakot, amikor 18 évesen hátrahagyta a szülői házat, és felköltözött Budapestre. Az újdonsült anyuka mamája megkönnyítette a helyzetét, ugyanis mindig mellette állt, bármiről is legyen szó. A fizikai közelség azonban nagyon hiányzik Adélnak.

Forrás: Instagram/istenesbence

"Nehéz volt - a mai napig az -, hogy ő nem itt lakik, hogy nem tudok átugrani hozzá" - mondta Adél, de mióta megszületett a kisfia, saját édesanyjával is többet tud találkozni. "Anyu a legnagyobb segítségünk, sokszor itt van nálunk. Amikor szükségünk van arra, hogy Nátánra valaki vigyázzon, mert Bencének és nekem dolgunk van, akkor ő jön" - magyarázta Adél a Hot! magazinnak. Az énekesnő elárulta azt is, mindennél nagyobb vágya, hogy az édesanyja egyszer a közelében éljen. "Jó lenne vasárnap délben átugrani hozzá egy ebédre. Vannak ilyen álmaim" - vallotta be Adél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.