2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinski

Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli -
Emily Blunt John Krasinski szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2 kicsit gyermek, és sok-sok munka, a hollywoodi sztárpár mégis nagyon boldog együtt. Vajon mi a titkuk?

Emily Blunt és John Krasinski kétszeres szülők: a kis Violet 9 hetes, Hazel pedig két és fél éves. A házasságukat nem viselte meg a kicsik érkezése, ellentétben a legtöbb párral, ahol a gyermekek általában felborítják a dolgokat. A színész nemrég elmesélte, ők hogyan csinálják.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

"Hetente egyszer randizunk. Egyszerűen csak beülünk valahová, megvacsorázuk, babák és gagyogás nélkül" - mesélte a filmsztár, aki szerint nagyon fontos, hogy a házaspár tagjai a nap végén egymásra szánják az idejüket. John Krasinski elmondta azt is, Emily Blunt már dolgozik, ami nagyon nehéz, hiszen kislánya még pici, mégis fontos számára a munka is. No persze mindketten azon vannak, hogy a lehető legtöbb időt töltsék együtt, négyesben.

Apa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silashttp://www.life.hu/csalad/20160828-apa-fiu-napot-tartott-justin-timberlake-zenesz-es-a-kis-silas.htmlA világsztár és kisfia hagyták egy kicsit pihenni a mamát, Jessica Bielt. Család--Pásztor Anna:"Fogalmam sem volt, mit hoz az anyaság"http://www.life.hu/csalad/20160825-a-szepseges-pasztor-anna-merlegre-tette-a-csaladjat-es-a-karrierjet.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője szerint a 21. századi anyukák nem olyan életet élnek, mint kellene: a gyermekük születése után évekig a négy fal közé zárva töltik a mindennapjaikat, míg az édesapa dolgozik. Éppen ezért ő másra esküszik. Család--Megmutatta terhespocakját a 72 éves Mick Jagger fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160826-melanie-hamrick-balerina-allapotos-az-apuka-mick-jagger.htmlSosem késő apukának lenni - valószínűleg ezt vallja a már nem éppen fiatal rocksztár, Mick Jagger. Család--Hatalmasat nőtt Harper Beckham: anyukájával sétálgatott a sztrácsemetehttp://www.life.hu/csalad/20160825-harper-beckham-victoria-beckham-es-a-fiuk-egyutt-setalgattak.htmlHarper Beckham kész nő lett, és végre nem csak apukájával látjuk őt kézenfogva sétálgatni. Család--Vilmos herceg: "20 éve minden egyes nap hiányzik anya!"http://www.life.hu/csalad/20160825-vilmos-herceg-oszinten-meselt-az-edesanyja-elvesztese-miatt-atelt-fajdalmarol.htmlAz egész világ könnyezett, amikor 1997-ben Diana hercegnő egy autóbalesetben életét vesztette. De a legnagyobb sokk a hercegnő családját érte. A napokban Vilmos herceg őszintén mesélt édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmáról. CsaládAFPEsküvői hagyományok és ami mögöttük vanhttp://www.life.hu/csalad/20160824-kulfoldi-eskuvoi-szokasok.htmlMég ma is könnybe lábad a szemed, ha az esküvődön viselt káprázatos menyasszonyi ruhád jut az eszedbe? Soha nem fogod elfelejteni a mézeshetek izgalommal teli romantikáját? Na de mit tudsz valójában a nálunk is oly népszerű esküvői hagyományokról? Nem sokat? Akkor itt az ideje, hogy képbe kerülj. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.