Renee Zellweger bombaalakkal tért vissza: de mi van az arcával?

Forrás: AFP/Niklas Halle'n -
Bridget Joness Baby Renee Zellweger London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő új filmjének londoni világpremierjén mutatkozott a vörös szőnyegen. 

A színésznő 12 év után ismét visszatért a leghíresebb szingli csaj megformálójaként! Renee a Bridget Jones's Baby londoni világpremierjén pózolt a vörös szőnyegen, és meg kell hagyni, csodásan festett: ez a navykék, aszimetrikus szabású Schiaparelli Couture ruha nagyszerű választás volt!

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

A világsztár arca korábban sokat volt téma: írtak arról, hogy számtalan plasztikai beavatkozáson esett át a színésznő, később persze Renee tagadta a vádakat. A premieren készült az arcáról is kép: szerintetek plasztikáztatott a filmcsillag?

Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Plasztikáztatott Renee Zellweger?

Elképesztő élettörténetek! Stílusos nagypapák, akik a kifutót is meghódítottákhttp://www.life.hu/trend/20160905-stilusos-nagypapak-akik-a-kifutot-is-meghoditottak.htmlÍme, két stílusos férfi, aki szerint az élet 60, sőt, 80 felett is rengeteg izgalmat tartogat. Akár a kifutót is meg lehet hódítani ebben a korban, vagy bármit, amiről álmodik az ember. Philippe Dumas és Wang Deshun is igazi újrakezdők, akiktől sokat tanulhatunk az életről. Trend--Sylvester Stallone 18 éves lányán ámul a világ: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160905-sylvester-stallone-lanya-a-18-eves-modell-csodaszep-ime-egy-friss-foto.htmlSistine Stallone egy falatnyi ruhában nyűgözte le a velencei filmfesztiválra érkezőket. Ez aztán a szett! Trend--Eljött az idő - végre levetkőzik Radics Gigi?http://www.life.hu/trend/20160905-radics-gigi-enekesno-valamire-keszul-egy-fehernemuceggel.htmlGigi egészen fiatal kora óta a reflektorfényben él, most azonban úgy fest, komoly lépésre szánta rá magát az énekesnő. TrendOrigo7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoSörhas és kilógó mellek - Elhasznált testét mutogatta Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/trend/20160903-szornyu-allapotban-van-lindsay-lohan-teste.htmlLindsay Lohan Mykonos szigetén süttette a kevésbé jó állapotban lévő testét.Trend--Rihanna szerelmes hangulatban van, ezt a ruhája is tükrözihttp://www.life.hu/trend/20160905-rihanna-szerelmes-hangulatban-van-ezt-a-ruhaja-is-tukrozi.htmlAz MTV Music Awards gála óta már az egész világ tudja, hogy Rihanna és Drake között dúl a szerelem. Valószínűleg ennek jegyében már az énekesnő sem titkolja, hogy odáig van kedveséért. Olyannyira, hogy a szerelem a ruhatárát is "megfertőzte": a világsztár ugyanis egy nagy, piros szívnek öltözött. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.