Katalin hercegné repes a boldogságtól: újabb lánykérés a palotában

Forrás: AFP/Chris Jackson -
brit királyi család Katalin hercegné Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymást érik a jobbnál jobb hírek a brit királyi család háza táján. Nemrég bejelentették, hogy Kate Middleton húgát, Pippát eljegyezték, a napokban pedig a hercegné legnagyobb bizalmasának, Natasha Archernek ujjára húzták fel a gyűrűt.

Úgy tűnik, Katalin hercegné újabban felcsapott kerítőnőnek, ugyanis ő az, aki bemutatta egymásnak személyi asszisztensét, Natasha Archert - aki egyben stylistja és alkalmi fodrásza is - és a palota hivatalos fotósát, Chris Jacksont.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A kapcsolat olyannyira komolyra fordult, hogy a fényképész nemrég megkérte Natasha kezét. A lánykérés híre természetesen Kate fülébe is eljutott, aki állítólag már alig várja az esküvőt - számolt be a Bunte.

Ennek örömére pedig elevenítsük fel Kate és Vilmos csodás menyegzőjének emlékét, és nézzük meg itt az álomesküvőről készült fotókat!

Családi botrány: Katalin hercegné féltékeny a húgára

Hamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi mennyországba. Vőlegénye ugyanis olyan életet kínál a leendő feleségének, amilyenről Katalin álmodni sem mer. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.