Édesek: Istenes Bence és kisfia igazi pasis fotón szerepel

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél egyre többször osztanak meg fotót a kis Nátánról, aki minden napjukat bearanyozza és nagy változást hozott az életükbe, de jól látható, hogy a legnagyobb örömöt is.

Csobot Adél nem tud betelni kisfia látványával, de ha Istenes Bence kezében van a csöppség, akkor még boldogabb. Nagy változást hozott a fiatal szerelmesek életébe Nátán, és egy még nagyobb döntésre sarkallta őket: a pár úgy határozott, hogy Magyarországot hátrahagyva új helyen kezdenek életet, méghozzá Németországban.

Forrás: Instagram/Csobot Adél

Mivel Bence ott nőtt fel, neki nem lesz teljesen idegen az új környezet, de Adélnak valószínűleg még egy darabig igen szokatlan lesz az ismeretlen város. Kétségtelen viszont, hogy Nátánnak jót fog tenni, és valószínűleg ők is ezt tartották szem előtt, mikor meghozták ezt a nagy döntést. A kis család addig is még kiélvezi az itthon töltött időt, és a meleget, Nátán pedig velük tart mindenhová.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.