Az egykori botrányhős, a megszelídült rocker - igen, Nagy Feróról van szó, aki nemrég őszintén mesélt a családról, gyerekekről, régi emlékekről. 

"A fiam már 32 éves, de nekem még mindig a kisfiam. Gyakran előfordul, hogy odabújok hozzá, de az öccséhez, Hunorhoz is. Puszilgatom, ölelgetem őket, ilyenkor mindig rám szólnak: Apa, mit csinálsz? A feleségedhez bújj, őt ölelgesd!" - kacag Feró, aki derűsen emlékszik vissza arra is, hogy

milyen apa volt elfoglalt rockzenészként. 

"A koncertek többnyire hétvégén voltak, így a hét többi napján szabad voltam. Botonddal minden este meg kellett néznem a Vuk mesefilmet, ezért ezt még most is kívülről fújom. Hunornak mesélni kellett, az ő kedvence A kis gömböc volt. A feleségem tartott össze minket, ő hozta-vitte a fiúkat az óvodába, az iskolába. Nem egyszerű rockzenész feleségének lenni, sok dícséret és hála, hogy kitartott mellettem, volt türelme hozzám, és elnézte a bukdácsolásaimat."

Nagy Feró a Pappa Pia forgatásánFotó: Mudra László - Origo

Feró a Pappa Pia filmben is szerepet kapott: egy öreg zenészt játszik, akit fia bedug egy idősek otthonába, és az unokája segít megszökni. A rocker viszont biztos abban, hogy

ez a valóságban nem történhet meg. 

"Az, hogy az örgek otthonába kerüljek, számomra elképzelhetetlen. Nagyon jó gyerekeim vannak, szeretnek engem, ezért biztos vagyok benne, hogy a halálomig mellettem lesznek, és ha kell, ápolnak, gondoznak. Éppen úgy, ahogy én tettem a szüleimmel." - mesélte Feró a Best magazinnak.