"Be Yourself!" - mondja Larion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban.

Mély tónusok az ajkakra

2016 őszére az ajkak mélyebbek lesznek: az erdei bogyós színek, a bordó, a padlizsán mellett a sötétbarnák is fontos szerepet kapnak. A fekete rúzs is minden eddiginél gyakrabban kerül elő, ami nem is meglepő, ha figyelemebe vesszük, hogy a legtöbb tervező kifutóra álmodott kollekciójában is megjelentek az éjfekete ajkak.

Forrás: Dreamstime

Grafikus és csillámos szemek

A szemhéjfestés hol fényes, hol minimalista. A szemhéjszínek is változnak, nagyon trendi ősszel a khaki, a zöld összes tónusa, a kobalt, a türkizkék, a padlizsán, a bordó és a mályva. Ebben a szezonban a grafikus szemfestés talán a legizgalmasabb, de a szokatlan, absztrakt formák is jelen vannak a cicás vadmacskás tusvonal mellett, amit könnyedén elkészíthetsz egy khol szemceruza vagy krémtus segítségével. Csak a képzeleted szab határt, hogy csúcsra járasd kreativitásodat. Újra hódít a csillám, de nem is akárhogy, lehet szofisztikáltan csak a szemzugban érzékeltetni, lehet a mozgó szemhéjon, lehet a szem külső sarkánál, a szemöldök alsó ívében végig, de arckontúr is lehet highlight helyett az arccsontodon.

Forrás: Dreamstime

Extrém szemöldök bevállalósoknak

A szemöldöktrend is kulcsfontosságú szerepet kap. A természetes hatás mellett hódít a kifehérített szemöldök. Csak bevállalósoknak ajánlom.

Fényes smink mindenekfelett

Egy ideig úgy tűnt, hogy a matt rúzsok diadalmaskodnak a fényes rúzsok felett, idén ősszel azonban lecseng a matt őrület. Újra a fényes ajkaké lesz a főszerep. Ám egy kis kapu azért marad a matt rúzsok szerelmeseinek. Mégpedig az, hogy ha fényes szemhéjfestést készítesz, akkor jól passzol hozzá a matt rúzs, és fordítva is működik ez a lehetőség. Ám nemcsak a fényes arcbőr a divatos, hanem a fényes szemhéjkrémek és szájfények is. Ideje beszerezni az újdonságokat, hogy trendi legyél ebben a szezonban.

Forrás: Dreamstime
Ragyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkje
Itt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. Olvasd el Larion Oscar sminktrükkjeit!