Palvin Barbi mindenkit ver, Melanie Griffith iszonyatosan ijesztő – Heti stílusmustra

stílusmustra Palvin Barbara kaley Cuoco Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több szuper trendet is bemutattak a héten a sztárok, de a legdögösebbek a héten a magyarok voltak. Hogy a legrémesebb ki volt, a cikkünkből kiderül!

Print blocking

A brit színésznő, Thandie Newton és az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco is a tavasz egyik meghatározó trendjére, a print blockingra, vagyis a minták halmozására szavazott.

Thandie Newton, Kaley Cuoco Forrás: AFP

Kinek állt jobban ez a trend?

Az új trend

De nemcsak a print blockingot, hanem az egyik új, őszi trendet is bemutatták a sztárok ezen a héten. Clint Eastwood lányának, Francescának egy bársony nadrágkosztümre, Iggy Azalea pedig egy bő bársonynadrágra esett a választása. Ez utóbbi talán nem volt a legjobb választás.

Francesca Eastwood , Iggy Azalea Forrás: AFP

Ki választott jobban?

A legdögösebbek

A hét legdögösebbjei persze, hogy a magyar lányok lettek. A tökéletesre gyúrt Chris Hemsworth magyar származású felesége egy metálos felsőben és szexi farmerban mutatta meg alakját, míg Palvin Barbi igazi macskanőnek öltözött egy új L'Oréal-üzlet megnyitóján.

Elsa Pataky, Palvin Barbi Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a dögösebb?

A legijesztőbb

A hét legijesztőbb sztárját nem is szavaztatjuk meg, annyira egyértemű, hogy Melanie Griffith volt az. A plasztikrémmé vát színésznő számára sajnos, úgy látszik, már nincs visszaút.

Melanie Griffith Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.