Nem szabad kétségbeesve várni a mentőre: Csobot Adél így menti meg kisfia életét

Csobot Adél Gönczi Gábor műsorvezető kisbaba énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban évente több mint ötezer ember veszíti életét hirtelen szívmegállás következtében, miközben korai felismeréssel és azonnal megkezdett újraélesztéssel legtöbbjük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Nemzetközi Napja - ennek kapcsán kérdezték a kispapa Gönczi Gábort, és Csobot Adélt, akinek kisfia lassan fél éves lesz.

A nyár elején újdonsült szülővé vált Csobot Adél is járt babaelsősegély tanfolyamon várandóssága alatt. "Egy elsősegély tanfolyam nagyban növelheti a leendő szülők önbizalmát. Fontos, hogy előre felkészüljünk azokra a vészhelyzetekre, amikor komoly lélekjelenlétre van szükség.

Azt is megtanultam, hogy a bajban muszáj kézbe venni az irányítást

ahelyett, hogy kétségbeesve várnánk a mentőre" - mondta el a csúcsformában lévő anyuka.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Gönczi Gáboréknál is nagy az izgalom, hiszen első gyermeküket várják. A népszerű tévés így mesélt a szülővé válásról: "Amíg az embernek nincs sajátja, addig minden olyan misztikus a szülővé válással kapcsolatban. Persze meg lehet simogatni az ismerősök porontyait, bele lehet szippantani egy gyerekszoba illatába, de a saját bőrén

először akkor érzi valaki, hogy apa lesz, amikor babaelsősegély tanfolyamon találja magát.

Nemcsak azért volt jó, hogy elmentünk egy ilyenre, mert tulajdonképpen ekkor kerültem először igazán közel ahhoz a kis lényhez, akit annyira várunk, hanem azért is, mert itt jössz rá, hogy egy csecsemőhöz ugyanúgy bátran hozzá lehet nyúlni, mint egy felnőtthöz, ha baj van."

Csodás, őszi szelfit lőtt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20161016-szinetar-dora-szineszno-egy-csodas-oszi-szelfit-lott-instagram-oldalan-osztotta-meg.htmlA művésznő látszólag imádja az őszt, legutóbb például egy csodaszép, őszi nahgulatú képet tett közzá magáról közösségi oldalán. TV + Sztárok--Jecsmenik Arnold távozott a Star Academy műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-jecsmenik-arnold-enekes-tavozott-a-tv2-star-academy-cimu-musorabol.htmlMint arról korábban a Life.hu beszámolt, jövő héttől változnak az akadémiai szabályok. Bene Barbi, Jecsmenik Arnold és Balogh Brigi kerültek be abba a veszélyzónába, ami jövő héttől megszűnik. TV + SztárokKiszórják az énekeseket! Fontos szabályváltozás a Star Academy műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-fontos-szabalyvaltozas-a-star-academy-musoraban-kiszorjak-az-enekeseket.htmlJövő héttől megváltozik a Star Academy műsorának menete. Ördög Nóra jelentette be, hogy mostantól gyorsabban potyognak az énekesek.TV + SztárokHosszú Katinka: “Nincs recept a sikerhez, dolgozni kell érte”http://www.life.hu/sztarok/20161015-hosszu-katinkanak-nincs-receptje-a-sikerhez-dolgozni-kell-shane-es-o-ossze-tudjak-egyeztetni-az-edzo.htmlA Forbes szerint Hosszú Katinka Magyarország legértékesebb sportolója, és az eredményeit látva, nem is lehet ebben kételkedni. Saját bevallása szerint ráadásul nincs is semmi titok a sikerei mögött, "csupán" a kemény munka. A 27 éves klasszis azt is elárulta, hova lehet még fokozni az eredményeit, valamint beszélt arról, hogyan egyeztetik össze Shane-nel a férj és az edző szerepét. TV + SztárokOrigoEsküvőjéről mesélt Radics Gigi: oltár elé áll az énekesnő? http://www.life.hu/sztarok/20161015-radics-gigi-10-evvel-idosebb-ferfit-szeret-eskuvojerol-meselt-a-sztar.htmlBár a fiatal énekesnő imádja az édesapját, szerelmi ügyekben egyedül neki van beleszólása a dolgokba. TV + SztárokOrigoJames Bondként érte el a pályája csúcsát: 89 éves lett Roger Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20161014-roger-moore-89-eves-lett-james-bond-volt-a-karrierje-csucsa-modellkent-kezdte-karrierjet.htmlRoger Moore nemcsak páratlan tehetségű színésznek született, de hihetetlenül jóképűnek is. A ma 89 éves sztár már életében legendává vált, ráadásul hihetetlenül jó egészségnek is örvend. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.