A rendőrként dolgozó nő 25 kilót szedett fel a terhessége alatt, ám már ekkor eldöntötte, bizony nem maradnak rajta örökké a pluszkilók. Elérte célját: ma már bikinimodell szuper alakkal. 

A Binsteadben élő, 33 éves Laura Crew komoly kismedencei fájdalommal küzdött a második terhessége alatt 2015-ben, aminek következtében rengeteg édességet, süteményt evett: meg is hízott közel 25 kilót. Egy barátnője buzdítására azonban úgy döntött, változtat az életén: egy éven belül le is adott 28 kilót a kétgyermekes anyuka. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az asszonynak a 30. héten kezdődtek a fájalmai, ezért szinte csak ült vagy feküdt, nem mozdult ki otthonról, és sokat is evett. Gyakorlatilag innentől bármi baja volt, a sütiken vezette le a feszültségét, ami komoly hízást eredményezett. A szülés után azonban a Facebookon rátalált egy ismerősére, aki rengeteg edzős képet posztolt magáról - ez adta meg Laura számára a kezdő lökést.

Komoly edzésbe kezdett, ma pedig már szinte minden nap kardiózik, súlyzózik, és amatőr fitneszversenyeken indul. Megteheti: bár kisbabája még csak 11 hónapos, Laura eszméletlenül lefogyott, izmos lett, mindezt úgy, hogy a gyermekei sem nélkülözik: az asszony ugyanis akkor edz, amikor a gyerekek alszanak vagy iskolában van nagyobbik fia.

Persze az étkezésére is odafigyel: csirkemellett eszik zöldségekkel, rizzsel, tejtermékeket azonban nem eszik.Korábban soha életemben nem láttam a hasizmaimat, most pedig ott vannak ám!- meséli az asszony. 

Laura átváltozásáról itt nézheted meg a képeket.