Négy évvel ezelőtt lett családapa Kiss Tibi, ami nagyban megváltoztatta a zenész életét. Azóta arra fókuszál, hogy minél több időt tudjon otthon tölteni. A zenész szerint az első perctől érezte az apasággal járó felelősséget, és igyekszik úgy nevelni a gyermekeit, hogy ne legyenek köztük tabutémák.

Négy éve született meg Kiss Tibi első gyermeke, Ármin, de azóta már egy kislánya is van második szerelmétől. A zenész életét az apaság nagyban megváltoztatta, hiszen saját bevallása szerint sokkal jobban összpontosít a feladataira, hogy a maradék időt a gyerekekkel tölthesse. Az első perctől fogva érzi az apasággal járó felelősséget, de megpróbálja megtalálni a gyermeknevelésben a középutat.

Kiss Tibi a középutat keresi a gyermeknevelésbenFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Igyekszem a középúton járni a túl szigorú és a túl liberális között. De nálunk nyugodtan lehet festeni a falra, az egyiket például együtt rajzoltuk össze a fiammal" - vallotta a Best Magazinnak a Quimby frontembere. Hozzátette, már most tudatosan figyeli, hogy mi köti le a gyereket, mert szerinte abban találja majd meg később a boldogságot. Abban nem biztos, hogy a kisfiú művész hajlamú, de abban igen, hogy nagyon érzékeny. "Amikor altatom, vagy olvasok neki, egyszer csak azt mondja 'Apa, nagyon szeretlek' odahajol és átölel. Ez nagyon megindító. Ahogy az is, amikor fogja a kishúga kezét. (...) És nagyon jókat szoktunk dumálni is. Múltkor megkérdezte, hogy "Apa, mi van a meghalás után?' meg 'Neked miért nagyobb a fütyid?'. Mindenről beszélek vele, és az biztos, hogy később sem lesz köztünk semmi tabutéma" - mondta Kiss Tibi.

Sötét titkairól mesélt Kiss Tibi, a Quimby frontembere
Megdöbbentő őszinteséggel mesélt a népszerű Quimby zenekar frontembere azokról az időkről, mikor nagyon szegények voltak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!