Ez ám a kreativitás! Nánási Mici babáival díszít

Forrás: Nánási Pál -
baba Nánási Pál játék Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Mici babákban nem szenved hiányt, és nagyon úgy tűnik, hogy szeret is velük játszani, habár nem a hagyományos módon. Ördög Nóri és Nánási Pál kislánya kreatívan használja fel a játékait, nézd meg, mit alkotott belőlük.

Nánási Mici kiélheti a kreativitását, amiből bőven jutott neki. A 3 éves gyermek igazi kislányként imád babákkal játszani – nemhiába volt királylányos a születésnapi tortája – ugyan mindezt nem hagyományos módon teszi, legalábbis ez látszik apukája legutóbbi fotóján.

Nánási Mici kreatívan babázik Forrás: Nánási Pál

A képen látszik, hogy Mici hat babát fogott be a játékba, de nem ám öltöztette őket! A kislány úgy döntött, hogy egy különleges kompozíciójú szobrot készít. Egy hatalmas, ezüstszínű gyertyatartó áll az alkotás középpontjában, ebbe állította be a babák többségét. A fotó ugyan valószínűleg még nem a teljesen elkészített műalkotásról készült, "munka" közben örökítette meg Nánási Pál a kislányát, de már ebből is látszik, hogy nagy kreativitással van megáldva Mici. Nézd meg itt a "szobrot"!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.