Tarján Zsófi életében10 év telt el sportolás nélkül, de a Honeybeast énekesnője úgy döntött, szüksége van arra az állóképességre, amivel egykor rendelkezett. Hernádi Judit lánya ezért újrakezdte az edzést, és a lehető legkomolyabban veszi!

Aktív sportoló volt, de a továbbtanulás után ez szorult ki a leghamarabb az életéből. 10 év telt el anélkül, hogy komolyabban edzett volna, ám a Honeybeast énekesnője rájött, hogy hiányzik neki a mozgás, ráadásul szüksége is van az állóképességének növelésére. Ezért újra belefogott az edzésekbe, és nagyon komolyan is veszi!

Tarján Zsófi keményen edzForrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

"A gimnáziumban még jártam karatézni. A továbbtanulásnál azonban átrendeződtek bennem a hangsúlyok, abban az időszakban csak a suli volt a fontos. Tíz év telt el aktív sport nélkül, márciusban kezdtem újra. A személyi edzőmmel, Szalai Tamással nagyon komolyan vesszük az órákat, odafigyelek az étkezésemre, és iron man módban nyomom végig a foglalkozásokat. A rendszeres mozgás jótékony hatását már a nyáron éreztem, le tudok guggolni és fel tudok állni úgy, hogy teli torokból énekelek" - mondta aBorsnak Tarján Zsófi.

Rá sem lehet ismerni Hernádi Judit lányára
Hernádi Judit lányát mindenki a Honeybeastből ismeri. Tarján Zsófi anno rövid barna frizurát viselt, ma már rá sem ismerni az énekesnőre, hosszú szőke fürtjeivel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!