Nagyon megöregedett a Dallas barna bombázója, Victoria Principal

Forrás: Northfoto -
Dallas Victoria Principal plasztika bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű barna szépség hiába kezdte modellként a karrierjét, és hiába játszott több filmben is, mindenki a Dallas Pamelájaként ismeri. Victoria Principalra igazi dögös bombázóként emlékezünk, pedig sajnos felette sem múlt el az idő nyom nélkül.

Mindig különleges élete volt Victoria Principalnak, kamaszként a szüleinek köszönhetően bejárta a fél világot, és sokáig autóversenyző szenvedélyének hódolt. Egy éles váltással azonban a modellvilág iránt kezdett érdeklődni, és ő lett 19 évesen Miss Miami. Hiába a megtisztelő cím, a színésznő ezután sem tudta pontosan eldönteni, hogy mit szeretne kezdeni az életével, ugyanis színészetet és gyógymasszázst is tanult.

Akkor és most Forrás: Northfoto

A Dallas szerepével azonban minden eldőlt: 1978-ban több kisebb film után kapta meg a nagy sikerű sorozat egyik női karakterét. Pamela Ewingot alakította Patrick Duffy oldalán. A szerep miatt Golden Globe-díjra is jelölték, ő ennek ellenére 9 év után elhagyta a sorozatot. Produceri irodát nyitott, és olykor magára is kiosztott kisebb-nagyobb szerepeket. Ezektől eltekintve azonban az egykori bombázót nem lehetett már látni sem a tévék képernyőjén, sem a filmvásznon. A nemsokára 67 éves Victoria Principal mostanában sem gyakran mutatkozik a nyilvánosság előtt, legutóbb egy rendezvényen kapták lencsevégre. A fotón látszik, hogy sajnos az egykori bombázó felett alaposan eljárt az idő, már nem az a szépség, aki az emlékeinkben él, ráadásul

a plasztikai műtéteket sem vetette meg!

Rá sem lehet ismerni a Dallas szépségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.