Ana Garcia úgy gondolja, ő tudja a megoldást arra, hogyan tegye még elfogadhatóbbá a szoptatást, és elérje, hogy az emberek teljesen el tudjanak vonatkoztatni az erotikától. 

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél éves. Az asszony videóblogon mutatja be a gyerek szoptatását, és reméli, hogy azzal, amit tesz, eléri, hogy az emberek másként gondolkozznak a szoptatásról. A vlog roppant népszerű: videóit 69 millióan látták, és százezrek kommentelik őket. Ez nem is meglepő, hiszen a nyilvános szoptatásmindig jó vitatéma.

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél évesForrás: facebook.com/Mama-Garcia

A 37 éves nő elmondta, a videóiért - amiket itt meg is nézhetsz - sok nő hálás, hiszen nem túl gyakran készítenek felvételt a szoptatásról, mások azonban azt javasolják az anyukának, tegye a felvételeket pornócsatornára, mert oda valók. Szerinte azonban épp az a lényeg, hogy a szoptatás láttán az emberek el tudjanak vonatkoztatni a szextől. 

"Az a célom, hogy a szoptatás elveszítse végre a szexuális töltetét. Ez egész másról szól: egy fantasztikus kapcsolatról anya és gyermeke között, amit kár kihagyni!"

Ana elmondta azt is, talán csak jövő máciusig, fia ötéves koráig szoptat majd, de nem ő lesz az, aki ennek véget vet: ha a gyerek már nem akar szopizni, ő nem fogja erőltetni.