Még szoptatja 4 és fél éves gyerekét az anyuka

Forrás: facebook.com/Mama-Garcia -
szoptatás család anyaszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ana Garcia úgy gondolja, ő tudja a megoldást arra, hogyan tegye még elfogadhatóbbá a szoptatást, és elérje, hogy az emberek teljesen el tudjanak vonatkoztatni az erotikától. 

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél éves. Az asszony videóblogon mutatja be a gyerek szoptatását, és reméli, hogy azzal, amit tesz, eléri, hogy az emberek másként gondolkozznak a szoptatásról. A vlog roppant népszerű: videóit 69 millióan látták, és százezrek kommentelik őket. Ez nem is meglepő, hiszen a nyilvános szoptatásmindig jó vitatéma.

Ana Garcia még mindig szoptat, bár fia négy és fél éves Forrás: facebook.com/Mama-Garcia

A 37 éves nő elmondta, a videóiért - amiket itt meg is nézhetsz - sok nő hálás, hiszen nem túl gyakran készítenek felvételt a szoptatásról, mások azonban azt javasolják az anyukának, tegye a felvételeket pornócsatornára, mert oda valók.

Szerinte azonban épp az a lényeg, hogy a szoptatás láttán az emberek el tudjanak vonatkoztatni a szextől.

Ana elmondta azt is, talán csak jövő máciusig, fia ötéves koráig szoptat majd, de nem ő lesz az, aki ennek véget vet: ha a gyerek már nem akar szopizni, ő nem fogja erőltetni.

Egy anya vallomása, aki elveszítette a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161207-egy-edesanya-levele-halott-fiahoz.htmlA The New York Times-ban meg jelent meg az alábbi levél, amelyben egy édesanya arról vall, miként volt képes tovább élni azok után, hogy elveszítette a fiát. Szívszorító sorok következnek. CsaládThinkstockApa lesz a Walking Dead sztárja, Steven Yeunhttp://www.life.hu/csalad/20161207-apa-lesz-steven-yeun-a-walking-dead-sztarja.htmlVan oka ünnepelni a The Walking Dead sztárjának, ugyanis első közös gyermeküket várják feleségével. Steven Yeun csak a hétvégén vette el szerelmét, de kiderült, hogy már a baba is a pocakban van. Család--Fejlemények Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20161206-fejlemenyek-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlBár Angelina Jolie nemrég új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban, állítólag ez még mindig nem változtat a jelenlegi helyzeten. Család--Kell a gyerekeknek a Mikulásba vetett hit?http://www.life.hu/csalad/20161205-nagyon-hasznos-a-mikulasba-vetett-hit-egy-gyerek-eleteben.htmlVajon jó dolog hitegetni a gyereket a Mikulással vagy akár a Jézuskával? CsaládThinkstockGáspár Laci kislánya már kész nőhttp://www.life.hu/csalad/20161206-gaspar-laci-14-eves-lanya-mar-kesz-no.htmlGáspár Laci lánya születésnapja alkalmából egy közös fotóval is köszöntöttem Miriamot. A fiatal most töltötte be 14. életévét, de máris úgy néz ki, mint egy kész hölgy! CsaládOrigoVásárolj okosan - Úszd meg a karácsonyt pazarlás nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20161205-karacsonyi-pazarlas-kolts-fozz-okosan.htmlHazánkban a háztartások évente mintegy 100 milliárd forint értékű fel nem használt, el nem fogyasztott élelmiszert dobnak ki – sokkoló adat. Az ünnepekhez közeledve érdemes hát kicsit a józan eszünkre hallgatni, és a felesleges rongyrázás, költekezés, pazarlás helyett okosan megoldani az ünnepi készülődést. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.