fashion week Hosszú Katinka úszósapka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkát többnyire úszódresszben látjuk, ám most megmutatta, milyen az, amikor a sportruhát és az irodai viseletet kombinálja. 

Hosszú Katinka vicces lány, ezt eddig is tudtuk, most azonban egy igencsak fura szettben köszönt be az irodából: az olimpiai bajnok úszónő úszósapkát húzott a kosztümjéhez, az eredményt meg is mutatta képmegosztó oldalán.

Hosszú Katinka Forrás: Instagram/hosszukatinka

Persze senki ne higgye, hogy mostantól hatalmas divat lesz az úszósapka:

Katinka csak a legújabb mintákat próbálta fel az irodában.

A Forbes magazin szerint egyébként idén is Hosszú Katinka lett a legértékesebb magyar sportoló: nemrég írtunk is arról, miért lehet ennyire eredményes az úszónő.

Éld meg a karácsonyi varázst - Csillogó smink az ünnepre!http://www.life.hu/trend/20161213-csillogo-smink-karacsonyra-larion-oscartol.htmlA varázslatos hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. Az ünnepi smink harmóniáját az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége adja. De mégis hogyan kell ezt elkészíteni? Larion Oscar elárulja! TrendThinkstockAkik szégyent hoztak a jóízlésre 2016-ban - A top 10 legnagyobb tévedés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatkatasztrofak-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlNem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatás miatt, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt. TrendOrigoMiss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutotthttp://www.life.hu/trend/20161219-miss-world-2016-gelencser-timea-a-top-20ban-vegezte.htmlGelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott. TrendFotó: Mudra László - OrigoSosem látott, pikáns fotók kerültek elő Angelina Jolie-rólhttp://www.life.hu/trend/20161218-angelina-jolie-meztelen-ilyen-fotokat-meg-sosem-lattal-a-sztarrol.htmlAngelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra. Ha esetleg untátok volna már a témát, van pikánsabb is: sosem látott erotikus képek kerültek elő a színésznőről. Trend--Új frizurára váltott Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20161218-dukai-regina-uj-frizuraval-drukkolt-elo-nezd-meg-a-gyonyoru-modellt.htmlA 33 éves szexi modell nem is lephette volna meg jobban a rajongóit, mint ezzel a frizurával. Trend--Nutellával "festették be" egy nő haját: ez történt! http://www.life.hu/trend/20161218-nutellaval-es-suritett-tejjel-probaltak-befesteni-egy-no-loknijait-video.htmlAz egyik legmenőbb Insta-vlogger haját Nutellával és sűrített tejjel próbálták befesteni. Nem gondolnád, mi lett a végeredmény! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.