Stílus és praktikum - 10 dolog, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhat

Forrás: Press Loft -
agglegény nappali férfi otthon stílus lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappalinak mindenképpen élhetőnek kell lennie. Itt pihensz le a napi robot után, de itt fogadod például vendégeidet, barátaidat is – hogy csak a leggyakoribb funkcióit említsük. Egy agglegénylakás nappalija azonban gyakran hagy kívánnivalót maga után, nem mindenki tulajdonít nagy jelentőséget a helyiség stílusos, mégis praktikus berendezésének. Összeszedtünk hát 10 olyan dolgot, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhat.

Egy autentikus, megbízható kanapé

A kanapé a nappali legfontosabb darabja, a szíves és a lelke. Gyakorlatilag nélkülözhetetlen. És nem, a futonágy nem kanapé.

Karakteres párnák nélkül a kanapé unalmas marad

Nem kell feltétlenül a hagyományos pufi fehér párnákban gondolkodni, dobd fel a nappalid hangulatát különleges színkombinációkkal. Egy kis játékosság még egy egyhangú, szürke kanapét is élettel tölt meg.

Dobd fel a kanapét karakteres párnákkal! Forrás: Press Loft

A kanapéhoz illő fotel

A kényelem maximalizálása érdekében teljesen érthető, hogy a kanapé mellé legalább egy vele harmonizáló fotel is szükséges.

Egy szőnyeg, ami lakályossá teszi a teret

A szimpla parketta inkább rideg, mintsem otthonos légkört áraszt magából. Tedd a nappalidat élhetőbbé egy puha szőnyeggel, ami az egész szobát meghatározza majd.

Dohányzóasztal a praktikusság jegyében

Tökéletes tárolóhely a mindennapi apróságoknak, na meg persze az szórakozató elektronikai berendezések távirányítóinak.

Dohányzóasztal a praktikusság jegyében Forrás: Press Loft

Olvasmányok a dohányzóasztalra, hogy mindig kéznél legyenek

Most nem feltétlenül komoly regényekre és tudományos lexikonokra gondolunk, hanem olyan magazinokra, amelyeket a kanapéra lehuppanva kikapcsolódásképp olvasgathatsz.

Egy állólámpa, ami fénnyel tölti meg a teret

Valószínűleg egyébként is van világítás a szobában, de például egy szimpla csillár nem biztos, hogy olyan hangulatot ad az esti olvasgatáshoz, amilyet szeretnél. Szerezz hát be egy hangulatos állólámpát.

Szerezz be egy stílusos állólámpát! Forrás: Press Loft

Legalább egy szobanövény, hogy lássák, nem csak saját magaddal törődsz

Egy nagyobb méretű szobanövény nemcsak jól mutat, de még hasznos is. A hozzád látogatók látni fogják, hogy mersz felelősséget vállalni – ha másért nem, legalább egy szobanövényért.

Ne csak a tévét bámuld

...de ne is az üres falakat! Használd ki a teret, mindenképpen szerezz a falakra egy-két képet, posztert vagy számodra kedves művészeti alkotást. Nem kell drága dolgokra gondolni, a lényeg, hogy jól mutassanak.

Dobd fel a falat kedvenc fotóddal vagy egy művészeti alkotással! Forrás: Press Loft

Egy könyvespolc, telis-tele a kedvenc regényeiddel

Semmiképpen se száműzd könyveidet a nappaliból, hiszen egyrészt unalmas téli estéken – ha már meguntad a tévézést és a magazinok olvasgatását – bátran felcsaphatod egyik kedvenc olvasmányod, másrészt egy izgalmas regény a baráti összejövetelekkor, vagy akár egy randin is, tökéletes beszélgetésindítóként szolgálhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.