Jennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott.

Jennifer Lopez és Drake akkor kerültek közelebb egymásoz, amikor közös dalukat készítették. A pár akkor még cáfolta a róluk felröppenő híreket, miszerint a barátság átcsapott szerelemmé. Bár a hírt azóta sem erősítették meg, közös fotóik és Rihanna haragja mégis azt bizonyítja, Jlo és a nála 16 évvel fiatalabb rapper hatalmas szerelemben élnek.

Ezt a tényt pedig az is igazolja, hogy a Billboard magazin szerint a fiatal sztár egy 100.000 dolláros, azaz több mint 28 millió forintos gyémánt ékszert ajándékozott a dívának.

Bár a csodás nyakláncot közelről még senki sem fotózta le, Jen Instagram oldalán a szörmebundája alól kikandikál a különleges drágakövekkel tarkított szerzemény. Valóban káprázatos darab!