Jennifer Lopez méregdrága ékszert kapott fiatal szerelmétől

ajándék ékszer Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott.

Jennifer Lopez és Drake akkor kerültek közelebb egymásoz, amikor közös dalukat készítették. A pár akkor még cáfolta a róluk felröppenő híreket, miszerint a barátság átcsapott szerelemmé. Bár a hírt azóta sem erősítették meg, közös fotóik és Rihanna haragja mégis azt bizonyítja, Jlo és a nála 16 évvel fiatalabb rapper hatalmas szerelemben élnek.

Ezt a tényt pedig az is igazolja, hogy a Billboard magazin szerint

a fiatal sztár egy 100.000 dolláros, azaz több mint 28 millió forintos gyémánt ékszert ajándékozott a dívának.

Bár a csodás nyakláncot közelről még senki sem fotózta le, Jen Instagram oldalán a szörmebundája alól kikandikál a különleges drágakövekkel tarkított szerzemény. Valóban káprázatos darab!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.