Válótársak válás Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András házassága a végéhez ért, hivatalosan is: a színész kézhez kapta a válási iratokat.

A színész és sorozatbéli karaktere nagyon hasonló életet élnek: András, ahogy a Válótársak Bálintja is, kifelé tart egy megromlott házasságból. Míg a színészről a való életben nem tudni, hányadán áll Ancsikával, legkisebb gyermekei anyjával, addig Bálint, a nehéz időszakát élő ingatlanos kézhez kapta a válási iratokat.

Pappa Pia filmforgatás Fotó: Hirling Bálint - Origo

Bálintot nagyon lesújtotta a hír, bár előre tudta, hogy ez lesz, mégsem volt rá felkészülve, hogy felesége, Zsófi, akit Gubás Gabi alakít, meglépi ezt a nem könnyű döntést. A férfi szerint személytelen, hogy felesége csak úgy a kezébe nyomta a papírokat, mondván, hogy alá kell írnia. Szeretné, ha még egyszer utoljára leülnének, és egy vacsora mellett átbeszélnék a dolgokat.

A nő viszont hajthatatlan.

"Menjünk el este enni, hogy megnyugodjuk egy kicsit, Ha beadjuk a papírokat, akkor ez az egész a valóság lesz, és nem lehet visszacsinálni..." – kérleli feleségét a férfi, ám a nő nem adja be a derekát.

"Bálint, add be a papírokat, írd alá, és ne haragudj, most dolgom van!" – válaszolta határozottan a megtört feleség.

Stohl a magánéletben szintén kifelé jön egy kihűlt kapcsolatból, amit különböző terápiás megoldásokkal próbál elviselhetőbbé tenni: elkezdett festeni a tehetséges színművész.

Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Kelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoKlapka György szexuális szokásairól vallott könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-klapka-gyorgy-egyszerre-negy-ot-novel-is-lefekudt.htmlKlapka György néhány héttel ezelőtt, 88 éves korában hunyt el. Családja és barátai gyászolják az Aranyembernek is nevezett üzletembert, aki egy életrajzi könyvet hagyott hátra az utókor számára: nem is akármilyen tartalommal... TV + Sztárok--Te hallottad már Katalin hercegné hangját?http://www.life.hu/sztarok/20170118-katalin-hercegenek-ilyen-hangja-van-video.htmlKatalin hercegnéről szinte naponta cikkezik a világsajtó. Hol ruháját, hol haját méltatják, vagy éppen bírálják. Azt azonban még sosem hallottuk, milyen lehet a hercegné hangja. Ezidáig... TV + SztárokOrigoStohl András karaktere ledöntött egy szőkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-stohl-andras-karaktere-balint-ket-hete-nem-volt-novel.htmlStohl András egy szexmániás vállalkozót alakít az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, a Válótársakban. A válófélben lévő férfi nem bír magával, egy újabb hal akadt a hálójába... TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoHopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.