Sarka Kata életében a gyermekei a legfontosabbak - Fotó!

Forrás: Facebook -
Sarka Kata gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata szavakkal nem reagált Hajdú Péter új barátnőjére, helyette gyermekeivel fotózkodik. Ezúttal is megmutatta, az ő életében ki a legfontosabb személy: kislányával szerepelt.

Sarka Kata nem nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről, bár a lány sokak szerint kísértetiesen hasonlít rá. Helyette gyorsan megváltoztatta a profil- és borítóképét, és is inkább szebbnél szebb képekkel szórakoztatja a rajongóit azóta is. Most épp az életének legfontosabb személyét mutatta meg egy közös fotón, méghozzá a kislányát.

Sarka Kata megmutatta, ki a legfontosabb az életében Forrás: Facebok

"Mi más számítana, ha nem ő? Imádom! Sok különböző munkám van, de a legkedvesebb mindig az, ahol ő is ott van! Dávidot nagyon ritkán lehet rávenni, hogy fotózkodjon, de azért velünk van mindenhol, és nagyokat nevet rajtunk! Legyen csodaszép napotok" – írta Sarka Kata a fotóhoz, amihez még egy idézetet is rakott, ami nagyon megfogta. "Most már annyira másképp látok mindent, mintha odakinn más fények lennének. Beszűrődik a szívembe és fényt gyújt. Úgy dobog, mintha a hajók fölött szálló sirályok szárnya lenne. Boldog vagyok" – tette hozzá még a fotóhoz Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.