A héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, ráadásul volt néhány meglehetősen furcsa outfit, ami kiverte nálunk a biztosítékot. Mutatjuk is a részleteket! 

Élénk színek 

Jessica Chastaintől megszoktuk az élénk színeket, és imádjuk is rajta őket, de a ruha szabása ezúttal nem volt az igazi. A másik csodás színt ezen a héten az izraeli származású színésznő, Efrat Dor hozta, akinek nagyon jól állt a zöld. 

Jessica Chastain és Efrat DorForrás: Northfoto

Metál csillogás 

Az iHeart Radio Music Awards vörös szőnyeges bevonulása bőségesen hozott meglepetéseket. Ilyen volt Demi Lovato és a színésznő, Christina Milian is. Előbbi csupametál szerelésével tűnt ki, utóbbi inkább durva dekoltázsával. 

Demi Lovato és Christina MilianForrás: AFP

90-s évek feeling 

Szintén az iHeart Radio díjátadóján jelent meg a színésznő, Karrueche Tran és a különc stílusáról ismert énekesnő, Halsey. Mindketten egy 90-es, illetve az ezredfordulós évekre hajazó megoldást választottak. A nyitott zakó és alatta egy aprócska, cicit takaró ruhadarab ezekben az években volt trendi. Karrueche Trannek legalább jól állt ez a színválasztás, Halsey viszont az abszolút közönséges vonalat hozta ezzel a mellövvel. 

Karrueche Tran és HalseyForrás: AFP

Pasimustra 

A Kong: Koponya-sziget című új mozi hollywoodi premierjén jelent meg a filmben ugyan nem szereplő Joe Manganiello és a film főszereplője, Tom Hiddleston. Előbbi egy irizáló, bordó öltönyt viselt, utóbbi a sötétkékre szavazott. 

Joe Manganiello és Tom HiddlestonForrás: AFP

A hét meglepetése 

A hét meglepetése kétségkívül Kristen Stewart, aki egy filmpremierre jelent meg új frizurájával. A színésznő egy-két centisre vágatta le a haját – egyébként nem is áll neki annyira rosszul. Szerintetek? 

Kristen StewartForrás: AFP