Így néznek ki a fürdőruhamodellek Photoshop nélkül

Forrás: Target -
Photoshop fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletesen feszes test mindenkinek csak álom, annak is, aki egy plakátról mosolyog ránk fehérneműben. Most megmutatták, hogyan is néznek ki a modellek retusálás nélkül...

Nem hajlandók photoshoppolni modelljeiket, így döntött a Target nevű vállalat. Olyan kampányt készítenek inkább, ami a maguk valójában mutatja meg a manökenek testét, az összes hibával, felesleggel együtt. A gyönyörű modellek fürdőruhában pózolnak az elkészült képeken, és egyértelműen látszik, hogy semmilyen utómunkát nem végeztek a fotókon, legalábbis nem estek túlzásba.

Nem hajlandók photoshoppolni modelljeiket, így döntött a Target nevű vállalat Forrás: Target

Nem igyekeztek eltüntetni a striákat, és a súlyfelesleget sem, az összes apró hibával együtt lettek teljesen hibátlanok a képek. A cég célja ezzel természetesen az, hogy szembemenjen a trendekkel, és küzdjön a megszégyenítések ellen, amit a nem tökéletes alakú nők nap mint nap kapnak a közösségi oldalakon.

Nem igyekeztek eltüntetni a striákat, és a súlyfelesleget sem, az összes apró hibával lettek teljesen hibátlanok a képek Forrás: Target

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.