Hosszú idő után tér haza Németorszárgból Palotás Petra és a családja. Most azt is megtudtuk, hogy miért változtatnak lakhelyet. 

Több évnyi németországi lét után döntött úgy Palotás Petra, hogy hazatér Magyarországra. Terveik szerint a 2018-as évet végig itthon fogják tölteni, a hírt pedig a közösségi oldalán tette közzé a sztár. 

Természetesen mindenki rendkívül örül a változásnak, rengeteg kedvelés és örömteli komment érkezett a post alá. A költözésre azonban egy kicsit várnunk kell, hiszen a családnak sok mindent kell még megszerveznie, többek között a kislányuk iskoláztatását is. 

Palotás Petra családjával együtt tér hazaForrás: PROFOTO

"Mostanában elkezdett hiányozni a televíziózás, a csapatmunka. A magam részéről nem tartom kizártnak, hogy egyszer valamilyen módon visszatérjek a képernyőre" 

Ugyan már 8 éve letelepedtek Hamburgban, Petra nem tud szabadulni a kínzó honvágytól, így hát az egész család a sztáranyukával tart, hogy neki is teljesülhessenek az álmai - írta meg a Ripost.

Istenes Bence megmutatta németországi otthonát
Hazánk egyik legismertebb műsorvezetője eddig még soha nem engedett betekintést az otthonába. Most viszont egy fotó erejéig megmutatta, hol él éppen, amikor Kölnben tartózkodik. A fotót itt tudod megnézni!