Hol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei!

Manapság a világ vezető trendteremtői a Kardashianok, így ebből a buliból ők sem maradtak ki. Ezúttal a két kisebbik lányról van szó, a modellként dolgozó Kendallról, és akinél még jobban látszik a változás: Kylie-ról, aki az elmúlt időszakban kozmetikumaival robbantott hatalmasat. Ő egyébként nemcsak alakjában, de arcban is rengeteget változott néhány évvel ezelőtti önmagához képest, amikor az arca és a szája formája is egészen másmilyen volt.

Rajongói aggódnak, hogy Kendall Jenner is beáll a sorba, és Kim Kardashianéhoz hasonló csípőt műtett magánakForrás: AFP, Instagram/Kendall Jenner

De nemcsak ők, a gömbölyű idomaikról elhíresült Amber Rose és Nicki Minaj is sokat változtak az elmúlt években, így felmerül, hogy ők is ezt a plasztikai beavatkozást választották.

Kylie Jenner 2014-ben és mostForrás: Instagram/Kylie Jenner

Dr. Dev Patel, a Perfect Skin Solutions klinika igazgatója állítja, egyre fiatalabb lányok látogatják a plasztikai sebészeti klinikákat, és egyre több beavatkozást vállalnak a tökéletes alak érdekében. A beavatkozások között egyre előkelőbb helyet foglalnak el a gömbölyded formákat kialakító műtétek, mint a csípőbeavatkozás, amit gyakran a popsival együtt szabnak át, illetve nagyobbítanak.

Amber Rose alakja is sokat változott az elmúlt évekbenForrás: AFP, Instagram/Amber Rose

A kívánt hatást különböző implantátumokkal érik el, de a zsírinjekcióval is meglepő eredményeket lehet felmutatni. Sőt, ha derékból végeznek még zsírleszívást, az is hozzájárul a nagyobb csípő látványához.

Nicky Minaj domborulatai, ha lehet, még nagyobbak lettek az évek alattForrás: AFP, Getty Images

Az egyre nagyobb érdeklődés ellenére azonban sokan inkább lebeszélik pácienseiket erről a fajta beavatkozásról, ami nagy kockázatokkal járhat. 

Forrás: Northfoto
A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni
Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.