Mindig is fontos kérdés volt a méret, Sarka Kata azonban most pontot tesz ennek a végére. Elárulta, őt nem az érdekli, hogy kisebb vagy nagyobb-e a melle annak, aki szépségversenyre jelentkezik, hanem az egyénisége.

Ha valaki, akkor Sarka Kata biztosan tudja, milyennek kell lennie egy szépségkirálynőnek. Az egykori modell szerint nem csak a külsőségek számítanak, így a melleknél sem az a fontos, hogy milyen nagy. Az egész kisugárzást nézik egy-egy versenyen, a méretek nem fontosak.

Sarka Kata szerint nem a méret a fontosForrás: facebook.com/kata.sarka

"Azt gondolom, hogy mellek tekintetében nem lehet trendekről beszélni. Van, akinek a kisebb, másnak a nagyobb mell nyeri el a tetszését. A szépségverseny esetében nem csak a külsőségeket nézzük, nagyon fontos az intelligencia, a sokoldalúság és a nyelvtudás. Nemzetközi tekintetben ez nélkülözhetetlen. A Magyarország szépe – Miss World Hungary esetében is figyelembe kell venni a nemzetközi szabályrendszert, trendeket és elvárásokat. Az utóbbi években az egyik fő szempont a természetesség. Ez nem azt jelenti, hogy kizáró ok, ha valakinek szilikonmelle van, hisz az is lehet természetes" – mondta a Borsnak Kata, aki legutóbbi képével komoly felfordulást okozott közösségi oldalán.