Lewis Hamilton tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lewis Hamilton, aki egyébként az élet császára, mert rengeteg hamvas modellány megvolt neki, rajong a tetoválásokért, de még bőven van a testén szabad felület. Néhány napja egy újabb varrattal díszíttette ki felsőtestét, mellyel a sanghaji F-1-es győzelmét ünnepelte.

Van mit ünnepelnie Lewis Hamiltonnak, hiszen fényes győzelmet aratott Sangahjban, immár ötödször. Nem sokaknak sikerült ez a bravúr, így nem csoda, hogy ezt a sikert egy maradandó emlékkel akarta megünnepelni. A tetoválásmániás Lewis Hamilton a nagy eseményt egy varrattal ünnepelte meg.

Lewis Hamilton ennyire örült Sanghajban Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Fan Jun

Ki tudja, hányadik lehet ez a tetkó Lewis Hamilton testén, de az biztos, hogy még bőven van szabad felület rajta. Ezt bizonyítja a fotó is, melyet az új tetoválásáról tett közzé. Hamilton a bordáira varratta a legújabb díszt, amit a kínai rajongóinak ajánlott. A követői természetesen odavoltak a tetkóért, és Hamilton felsőtestéért is. Nem is kerülhetett volna jobb helyre ez a tetoválás.

Lewis Hamilton az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

A jelenlegi mezőny legnagyobb kujonja egyértelműen a 32 éves brit pilóta, Lewis Hamilton, aki nemcsak a Forma-1-ben ér el sikereket, hanem a nők elcsábításában is. Nézzük, kiket sikerült már az ujja közé csavarnia. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.