Szexizni akartak, de nagyon nem sikerült! Ezek a világ leggázabb szelfijei

rendetlenség undorító szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy nagyon szexi akartál lenni egy képen, aztán valahogy rettentően félresikerült a dolog? Annyira nem ronthattad el a fotót, mint ezek a lányok, akik a világ legdögösebbjének érezték magukat, csak éppen egy apróságot felejtettek el: eltakarítani a kuplerájt.

Hiába sminkelsz, hiába vagy dögös, hiába van rajtad a világ legjobb ruhája, ha egy kuplerájban élsz, senki sem fog szépnek látni. Mert a szépség nem csak a külsőről szól, és nem is csak a belső kisugárzásodról. Az, hogy milyen körülmények között élsz, hogy tisztán tartod-e a szobádat, rendet raksz-e magad után, az is sok mindent elárul rólad, az emberről.

A szépség nemcsak a külsőről szól, hanem arról is, hogy milyen környezetben élsz Forrás: weirdselfies.com
Forrás: weirdselfies.com

Az amerikai tini, Alyssa év elején posztolta Twitterére azt a fotót, ami alapján a világ legrendetlenebb lányaként könyvelték el. Alyssa valójában a külsejével akart dicsekedni, ugyanis estélyiben és talpig sminkben szelfizett a tükör előtt, de ezt végül szinte senki nem vette észre: mindenki csak az elképesztő mocskot látta a lány háta mögött, ami sokkolta az internetezőket. Az eredeti képet közel négyezren megosztották, a kommentcunamiról nem is beszélve. A kommentelők ráadásul kinagyították a szoba egyes részleteit, mint a földön heverő ételmaradékokat, és az egyik jó szemű felhasználó szerint még egy patkány is feltűnt az egyik szegletben. A lányból igazi mém lett, többek között tiszta szobákba is bephotoshoppolták, hogy megmutassák neki, hogyan kellett volna szelfizni.

Alyssát a világ legrendetlenebb lányának könyvelték el, miután posztolta ezt a fotót Forrás: Twitter/alyssa

Ezt az esetet ugyan nagyon felkapták, de nem Alyssa az egyetlen, aki ilyen hibába esik: vagyis szexizni akar a kuplerájban, amivel éppen az ellenkező hatást éri el, és csak kinevetteti magát. Már a művészvilágot is megihlették a rendetlen, nemtörődöm lányok, a fényképész, Maya Fuhr például egy egész fotósorozatot készített róluk. Íme:

/1704/Maya_2017410114033

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.