Yazemeenah Rossi, a 61 éves modell nagyon dögös - Fotó!

Forrás: Instagram/Yazemeenah Rossi -
modell Yazemeenah Rossi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő formában van Yazemeenah Rossi, pedig már 61 éves. A fiatalokat is megszégyeníti a testalkata, nem csoda, hogy ebben a korban is foglalkoztatott modell.

Szinte hihetetlen, hogy milyen bombaformában van 61 éves létére Yazemeenah Rossi. A modell korát talán csak az ősz hajából lehetne megtippelni, de még azzal együtt is jó pár évet letagadhatna, hiszen sem a teste, sem a lelke nem egy hatvanévesé. Ezt már több kampányban bebizonyította, hiszen modellként folyamatosan keresik és fotózzák.

Yazemeenah Rossi nagyon dögös fürdőruhában Forrás: Instagram/Yazemeenah Rossi

Nem egyszer láthattuk fürdőruhában a 61 éves Rossit, ő volt a legidősebb fürdőruhamodell. Nem csoda, hogy sokan szeretnék őt fotózni, hiszen egy természetes szépség, és azt bizonyítja, a kor csak egy szám! Rossi éppen ezért nem is akarja befestetni a haját, és elhatározta, hogy élete végéig modellkedni fog.

Mindenki szeretne így kinézni 61 évesen Forrás: The Dreslyn

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.