Erdei Zsolt magához vette a fiát: Ő nevelheti Viktort!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a TV2 A Nagy Duett című műsorának egyik versenyzője, a korábbi világbajnok ökölvívó Erdei Zsolt volt felesége, a spanyol-osztrák származású Arabella Németországba költözött. Így közös fiukat, Viktort mostantól csak az édesapja neveli.

Úgy tudni, az egykori házaspár korábban még heti váltásban nevelte Viktort, de most, hogy Arabella külföldre távozott, a sportoló magához vette a tízéves srácot.

Erdei Zsolt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Viktor édesanyja nem érezte jól magát Magyarországon. Neki nem itt, hanem Németországba vannak a gyökerei, az az otthona, így másfél hónapja hazaköltözött és a kisfiunk azóta többnyire velem él. Anyukája meghozta azt az áldozatot érte, hogy nem vitte magával erőszakkal, hiszen a kicsi fiam itthon, velem akart maradni" - mesélte a Lokálnak a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke, aki szerint Viktor jól viseli ezt a hatalmas változást.

"Az az egyezség született köztünk, hogy a fiunk velem marad, de természetesen az öt napnál hosszabb szüneteket, a nyári szünet nagy részét és minden második karácsonyt az édesanyjánál tölti majd. Úgy gondolom, ez volt a lehető legjobb döntés. Óriási önfeláldozás ez egy édesanya részéről, de egy anya akkor igazán anya, ha mindig a gyermeke érdekeit helyezi előtérbe, még akkor is, ha az nagyon fáj neki" - mondta Erdei Zsolt.

Madár hamarosan háromszoros apa lesz Forrás: Best Magazin

A világbajnok ökölvívó így lassan három gyereket nevelhet egyszerre, hiszen párjával, Rékával már van egy közös kislányuk, a hároméves Gréta, és július végére várják második közös babájukat, Vilikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.