Ilyen káprázatos menyasszony volt Debreczeni Zita - Fotó!

esküvő Gianni Annoni Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell romantikus hangulatú fotót osztott meg a közösségi oldalán a követőivel: mindenki imádja az esküvői képet. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Debreczeni Zita és kedvese gyönyörű esküvőt rendezett, és már nászúton is voltak. Zita annak idején nem sokat mesélt a közeledő nagy esemény részleteiről, de utólag már egyre többet tudhatnak meg a rajongói is.

Mint kiderült, egy olaszországi síparadicsomban keltek egybe, és áprilisban már mi is láthattunk képet a nagy napról. Most pedig egy újabb fotó került napvilágra, amelyen a menyasszonyi ruhában tündöklő sztárt láthatjuk. A képhez írt szövegben sokaknak köszönetet mond, akik szebbé varázsolták a nagy napot:

"Rengeteg csodàlatos embernek kell megköszönnünk hogy szebbé varàzsoltàk a mi legfontosabb napunkat! Óriàsi segítség volt minden apró odafigyelés, munka, kedvesség!"

Gianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton!

Gianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.