Schobert Norbi túra Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hatalmasat túrázott a fiával az Alpokban. A nem mindennapi eseményről fotót is posztoltak a fitneszguru közösségi oldalára. 

Azt már megszoktuk, hogy a zord téli időben egyre több sztár menekül trópusi vízpartokra melegedni, de olyat már ritkábban látni, hogy valaki a meleg időből utazzon át a hóbuckák világába. Schobert Norbiékkal most pont ez történt.

A többgyermekes édesapa nagyfia társaságában túrázott az Alpok egyik csúcsán. A különleges program végénél még egy hógolyót is gyúrtak annak örömére, hogy sikerült teljesíteniük a biciklitúrát.

"Fél nap bringával felfelé, egy kis mászás és Apa, Fia eléri a hóhatárt! A legszebb napunk!" - írta a közösségi oldalára posztolt fotó mellé a sztár.

Schobert Norbi újabb gyereket szeretne: kislánnyal bővítené családját

Még mindig tart a szerelem Réka és Schobert Norbi között, három gyermek és 15 év után is. Ráadásul Norbi szeretne még egy csemetét, méghozzá egy kislányt. Olvass tovább itt...

Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170516-gaspar-evelin-olaszorszagbol-posztolt.htmlNem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. UtazásOrigoKucsera Gáborék megérkeztek Törökországbahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170604-kucsera-gaborek-torokorszagban-vannak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a kajakos családjával együtt hagyta el az országot, és meg sem álltak Törökországig. Most pedig megérkeztek az első fotók is. Utazás--A titokzatos és szélsőséges Thaiföldhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170601-fokuszban-thaifold-fotok.htmlSokunk bakancslistáján szerepel Thaiföld. Van, akit a fehér homok vonz, akadnak, akik az ázsiai kultúráért bolondulnak, és vannak, akik szerint egyszerűen muszáj látni ezt a nem mindennapi országot. UtazásOrigoMegszavazták Erdély hét csodájáthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170531-erdely-het-csodaja.htmlA Transindex.ro portálon keresték Erdély hét csodáját. A szavazás vasárnap zárult le, a legtöbb szavazatot a Gyilkos-tó és a Békás-szoros kapta. Utazás--Fényűző luxusszállodában nászutazik Pippa Middleton és James Matthews http://www.life.hu/lifeutazas/20170531-fenyuzo-luxusszallodaban-naszutazik-pippa-middleton.htmlPippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat. Utazás--Itt vannak az első lesifotók Pippa Middleton nászútjárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170528-lesifotok-pippa-middleton-naszutjarol.htmlÉpp egy hete, hogy férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. A fiatal szerelmesek a csodaszép álomesküvő után pedig máris nászútra mentek, ahol persze sikerült is lencsevégre kapni őket.Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.