Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Madár Erdei Zsolt gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres boxoló a gyereknevelés nehézségeiről mesélt, de szóba került a legkisebb csemetéje is. 

Erdei Zsolt gyermekei körül mostanában bőven van miért aggódni: a nemrég született Vilmoska még mindig a koraszülött osztályon erősödik, és bár jól van, a szülők mégis akkor lesznek igazán nyugodtak, ha már az otthonukban viselhetik a csöppség gondját.

Erdei Zsolt a gyermekei miatt aggódik Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Ám az újszülött hazaérkezése előtt Madárnak még rendet kell tennie: a 8 éves nagyfia ugyanis az édesapján próbálgatja a karmait. Viktor nincs könnyű helyzetben, hiszen ő a boxoló korábbi kapcsolatából született. A fiú édesanyja magával vitte őt Németországba a válás után néhány évvel, de Viktor nem érezte kint jól magát. Nagyon hiányzott neki az édesapja és az eddigi élete, ezért inkább hazaköltözött, és most Zsolttal él.

"Jelenleg én vagyok Viktorka anyja és az apja is egyben. Nem könnyű, mert Viktor most egy kicsit nyeregben érzi magát, hiszen itt maradt velem, és tudja, hogy mennyire szeretem" - mondta a sztárapuka a Ripostnak, aki azt is elárulta, hogy időnként elnézőbb a fiával, mert nehezebb helyzetben van, mint a többiek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.