Czippán Anett megmutatta kisbababáját - Fotó!

kisbaba ultrahang Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett második gyermekével várandós, a műsorvezető és párja nagyon várják a babájukat, akit már most megmutattak a rajongóiknak!

Czippán Anett második gyermekével várandós, első kisfia még az előző kapcsolatából született, de ő is alig várja már, hogy végre legyen egy kistestvére. Talán ő jobban is örült a hírnek, mint a szülők, pedig tervezett babáról van szó. Anett korábban már elmesélte, hogy szerettek volna kisbabát, de kellett várniuk egy kicsit, mire egy lélek úgy döntött, hozzájuk érkezik.

Czippán Anett megmutatta születendő kisfiát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szerencsére azonban hamarosan az egész család álma valóra várhat, Anett a párja és Olivér is nagyon várja már az új jövevény megérkezését. A műsorvezető ismét kisfiút hord a szíve alatt, akiről már mutatott is egy "fotót" a rajongóknak. Ultrahangon járt ugyanis Anett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.