Plasztikrémmé változott Tara Reid: Fotó!

Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Kevin Winter -
plasztikai műtét plasztikrém Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég nyilvánosan mutatkozott Tara Reid. Jobb lett volna, ha inkább nem teszi. 

Az Amerikai pite sztárja nemrég a Valerian című film premierjén jelent meg, és vonta magára mindenki tekintetét. Ám ezúttal nem a szépségével nyert figyelmet az egykor gyönyörű hollywood-i színésznő, sokkal inkább azzal, hogy milyen borzalmasan fest.

így nézett ki a színésznő 2004-ben Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Kevin Winter

Tara mindössze 41 éves, de pillanatnyilag 50 plusznak néz ki. Ez pedig a számtalan plasztikai műtét és botoxkezelés eredménye. Emellett az is látszik, hogy szoláriumba is jóval gyakrabban jár, mint kellene, és az alakját nézve, komoly testképzavarral küzd.

Az ember attól fél, mikor rápillant a fotójára, hogy bármelyik pillanatban leeshet róla a ruha. Tara Reid csont és bőr lett, nem is lehet rá ismerni. Vajon mire volt ez jó?

Nem is lehet ráismerni az egykor csodás színésznőre Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/River / Mega

Melanie Griffith egy igazi plasztikszörny lett: Fotó!

Melanie Griffith tipikusan az a színésznő volt, akiért bomlottak a pasik, de ma már ennek nyoma sincs. Ugyan az alakja még ma is nagyon jó, de a szétplasztikázott arca már-már ijesztővé teszi az 59 éves sztárt.

Ricky Martin a fenekét is sminkelteti - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-ricky-martin-a-feneket-is-sminkelteti.htmlRicky Martin mindig a tökéletes megjelenésre törekszik, akkor is, ha ehhez az intimebb területeit is ki kell csinosítani: még a fenekét is sminkeltetiTrendOrigoŐk a legszexibb úszónők - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170719-a-legszexibb-uszonok-fotok.htmlA dögös úszónadrágos pasik után a legszebb úszónőket is összeszedtük, akiket ráadásul élőben is megnézhetsz a budapesti világbajnokságon.Trend--Andor Éva levágatta a haját? - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170719-andor-evara-ra-sem-lehet-ismerni-levagatta-a-hajat-foto.htmlAndor Éva olyan fotót posztolt közösségi oldalára, hogy elállt a lélegzetünk. Trend--Így néz ki egy Tour de France versenyző lába: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170719-igy-nez-ki-egy-biciklis-laba-a-tour-de-france-utan.htmlMegdöbbentő fotót töltött fel a közösségi oldalára egy kerékpárversenyző. TrendOrigoMatt Peacock a férfi, akinek folyamatosan ellopják a fotóit: így csajoznakhttp://www.life.hu/trend/20170719-matt-peacock-a-ferfi-akinek-folyamatosan-ellopjak-a-fotoit.htmlMagánnyomozót fogad Matt Peacock, mert a férfiak előszeretettel lopják el a fotóját. Olyan helyes, hogy mindenki az ő képével akar becsajozni. TrendOrigoA legszőrösebb celeblábak - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170718-a-legszorosebb-celeblabak-hollywoodbol.htmlÁltalában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.