Számításokkal bizonyítható: George Clooney a legjóképűbb hollywoodi sztár

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
George Clooney színész jóképű Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy londoni plasztkai sebész kiderítette, ki a legjóképűbb, legszebb pasi Hollywoodban. Ezt pedig számításokkal tudja bizonyítani.

Az ókori görögök kitaláltak egy képletet, amivel a szépséget mérni lehet. Az úgynevett aranymetszést az arc arányai és bizonyos pontok távolsága adja.

Hivatalosan is George Clooney a világ legjóképűbb pasija Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Dr. Julian De Silva, egy londoni plasztikai sebész megmérte George Clooney arcát. Az eredmény pedig: a színész arca 91,68 százalékban illik az aranymetszés paramétereire. A szemei a megfelelő távolságban helyezkednek el egymástól, formájuk ráadásul ráadául tökéletesen passzol a színész arcfomájhoz. Ezért találják olyan sokan észvesztően jóképűnek Clooney-t.

Az eredmény ugyan nem annyira meglepő, de legalább most George is megnyugodhat, hogy szépségét számokkal is bizonyítani lehet.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.