Vasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is!

  • Pár napja éppen méltattuk Zendayát, akinek a régmúlt évtizedek stílusjegyei is jól állnak. De azzal még minket is meglepett, hogy beállt a pizsamások sorába, ami a jelek szerint a street style-ból átszökött a vörös szőnyegre is.
ZendayaForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

 

Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!
Eddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend!
  • Rita Ora kellemesen neon színű ruhája egy kis dekoltázs és combvillantásnak is teret engedett.
Rita OraForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A Sia klipjeiből ismertté vált, csodálatos táncoslány, Maddie Ziegler ezúttal nagyon rosszul lett felöltöztetve. Ez a komoly, japán stílusú ruha egyáltalán nem passzolt a 14 éves tehetséghez.
Maddie ZieglerForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Michael Jackos lánya, Paris mindenféle polgárpukkasztást mellőzött, egy lazán elegáns, virágmintás ruhát viselt.
Paris JacksonForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Naya Rivera a magasderekú farmerjához egy méretes, buggyos ujjakkal szabott falmerfelsőt választott. 
Naya RiveraForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A botrányhősnő Gigi Gorgeoust ugyan láttuk már kirívóbb és ízléstelenebb szerelésben is, de azért egy kis popsivillantásról ezúttal sem mondott le.
Gigi GorgeousForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Vanessa Hudgens egészen magas derékkal szabott nadrágja trapézban végződött. Ehhez egy nagyon elegáns blúzt választott, és a színek is jól harmonizáltak. 
Vanessa HudgensForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Peyton List csupa narancssárgában jelent meg az eseményen. Habár a felsője szabását imádjuk, a bő nadrág ezúttal nem győzött meg minket.
Peyton ListForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • A szőrös lábáról elhíresült színésznő, Bella Thorne manapság pink hajával és csillámpónis sminkjeivel kelt feltűnést a vörös szőnyegen. Mindehhez ezúttal egy bőrnadrágos, melltartós szerelést választott.
Bella ThorneForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison