Az elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat.

Ecsetkészlet

A The Catch 69 Harry Potteres ecseteket is piacra dobott korábban, most viszont Trónok harcás készlettel robbantottak nagyot. A Hét királyság inspirálta ecsetek négyféle kivitelezésben is kaphatóak: az arany szín mellett bronz, rozé és ezüst színekben. A készletek nyolc ecsetet tartalmaznak, ezek közül hét a Lannister, Baratheon, Stark, Targaryen, Martell, Greyjoy és Tully családok szimbólumait őrzi, a nyolcadik ecseten pedig a Király Keze látható. 

Forrás: The Catch 96

Rúzs

A sárkányos rúzsokat a Storybooks Cosmetics dobta piacra. Furcsasága a dolognak, hogy állításuk szerint a sárkányos ihletettség ellenére semmi köze nincs a híres sorozathoz. Pedig egyértelműen Trónok harcás a sárkánypikkelyes rúzs, ami arany, ezüst és bronz színekben kapható. A márka ráadásul korábban is piacra dobott a sorozatot megidéző termékeket, mint a rózsás sminkecsetet és a könyves sminkpalettát.

Forrás: Instagram/storybookcosmetics

Cipő

Egy szuper kollaboráció eredménye, amiben a film készítői is részt vettek. A kivitelezést a New York-i székhelyű KOIO Collective végezte. A cipő olasz bőrből készült. Az arany színű sneaker több ízben is viseli a sorozat legfontosabb szimbólumait: a fűzőt Jamie Lenninster arany keze díszíti, a cipő hátuljára az oroszlán került, de a belső talp is tartogat meglepetéseket. A Trónok harcás sportcipőből 150 darabot készítenek, de nem eladásra. Ha minden igaz, egy Instagramon meghirdetett játék alapján fogják elajándékozni a cipőket.

Forrás: Northfoto

Egy kis műszörme a hideg napokra

Kiderült, hogy az Éjjeli Őrség felöltőit Ikeás szőnyegekből csinálták meg a jelmeztervezők. A svéd cégről már nagyon jól tudjuk, hogy a lehető legfrappánsabban tud reagálni az ilyen helyzetekben. Most sem okoztak csalódást, megjelentették az összeszerelési útmutatót azok számára, akik szívesen viselnének hasonlóan meleg öltözetet. Íme:

Forrás: Facebook/IKEA, HBO
Forrás: Instagram/geekchiccosmetics
Harry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknak


Pontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy.