David Hasselhoff plus size Hayley Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyedüli eset, hogy egy sztárcsemetéből modell lesz, de plus size modell nem sok van a celebgyerekek között: David Hasselhoff lánya az úttörő!

A modellszakma igazi slágernek számít a sztárok gyermekeinek körében, szinte minden híres családban akad leglább egy csemete, aki a kifutón lépdel. Így aztán az sem olyan nagyon meglepő, hogy David Hasselhoff lánya is manökenként próbál szerencsét, csakhogy ő nem a csontsovány modellek táborát erősíti.

Hayley Hasselhoff nagyon dögös Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neil P. Mockford

A 25 éves Hayley Hasselhoff plus size modellként akar nevet szerezni magának, és esze ágában sincs, hogy leadjon a gömbölyű idomaiból. Inkább előnyt kovácsol belőle, és reméljük sokan imádják majd őt ezért: ugyanis hihetetlenül dögös nő lett belőle, nem kell, hogy csontváz legyen!

Igazán vadító ez a szerelés Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neil P. Mockford
A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoBrigitte Nielsen kirobbanó formában van: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-dobbenetesen-jol-nez-ki-brigitte-nielsen.htmlEbéd közben kapták lencsevégre a szőke színésznőt, aki fantasztikusan néz ki 54 évesen is. TrendOrigoKedves Rihanna, mi ez a ruha? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170918-rihanna-stilusa-egyre-rosszabb.htmlNem mintha mi mind tökéletesek lennénk, de azért a jó ízlésnek is vannak határai... TrendOrigoSikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170915-igy-ver-at-teged-is-a-kozossegi-media.htmlNe dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. Trend--Hatalmasat változott Balázs Klári - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/trend/20170917-balazs-klari-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlBalázs Klári ma Pordán Petra vendége volt a Sláger FM-ben. A műsorvezető természetesen lefényképezkedett a vendgével, a fotót pedig meg is osztotta közösségi oldalán. Klárika új frizurájától pedig leesett az állunk.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.